Фотоконкурс «Ми сильні з прапором своїм»

23 серпня – День Державного Прапора України  і День Харкова.

Для тих, хто любить фотографувати, Музей місцевого самоврядування Харківщини – відділ Харківського історичного музею імені М.Ф. Сумцова – оголошує конкурс фоторобіт.

Професія, країна проживання не обмежуються. Приймаються роботи, виконані в Україні  та за її межами.

Тематичні номінації:

1. Прапор доріг до свободи (хроніка становлення незалежності, подорожі рідною землею і  світом з прапором України).

2. Сім’я між колосом і небом (від полотнища над власним будинком до прапорця в руках дитини).

3. У кольорах державної символіки (поєднання жовтого і блакитного в природі, моді, архітектурі тощо).

Конкурсні роботи разом з анкетою учасника надсилайте до 15 серпня на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду із  зазначенням  у темі листа «прапор на конкурс». Один автор може подати по одній роботі в кожній номінації.

50 кращих робіт буде обрано для виставки до Дня Державного Прапора України, яка експонуватиметься у Музеї місцевого самоврядування Харківщини з 23 серпня. Підбиття підсумків конкурсу відбудеться в День Харківської області 19 вересня. Учасникам вручать буклети на згадку.

Положення про конкурс «Ми сильні з прапором своїм», основні вимоги щодо участі у конкурсі та відзнаки для переможців  можна знайти в Інтернеті на офіційному сайті Харківського історичного музею у розділі «Музей самоврядування Харківщини» за адресою:

Документи:

Анкета учасника конкурсу «Ми сильні з прапором своїм»

Положення про фотоконкурс «Ми сильні з прапором своїм»

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)