Програма обміну ПРООН оголосила про набір радників та експертів для роботи в Донецькій та Луганській областях

Проект ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах», що реалізується за підтримки Уряду Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції, оголосив початок набору консультантів та експертів для роботи в органах місцевого самоврядування Донецької та Луганської області.

Так, відбір триватиме до 7 серпня. За цей час претенденти матимуть можливість заповнити реєстраційну форму та подати необхідні документи для участі у Проекті.

У Донецькій області потрібні радники та експерти за такими категоріями:

Бахмутська міськрада: радник з питань стратегічного планування;  експерт з енергоефективності.

Вугледарська міськрада: радник з правових питань; експерт  у сфері енергетичного розвитку та енергоефективності.

Дружківська міськрада: радник з питань зв’язків з громадськістю; експерт з розробки інвестиційного паспорта.

Краматорська міськрада: радник з питань зв’язків з громадськістю; експерт з фандрайзингу.

Лиманська міськрада: радник з правових питань; експерт з питань оцінки спроможностей територіальної громади.

Маріупольська міськрада: радник з питань інвестиційної діяльності; експерт з фандрайзингу.

Слов’янська міська рада: радник у сфері енергетичного розвитку; експерт у сфері енергетичного розвитку та енергоефективності.

Черкаська сільрада: радник з кадрових питань.

Костянтинівська міськрада: експерт з фандрайзингу.

У свою чергу, Луганська область має такі потреби у радниках та експертах:

Білокуракінська сільрада: експерт з питань реформування ЖКГ та управління комунальною власністю; радник з земельних питань та радник з кадрових питань.

Лисичанська міськрада: експерт з питань управління багатоквартирними будинками; радник з кадрових питань.

Новопсковська міськрада: експерт з фандрайзингу; радник з правових питань.

Попаснянська міськрада: експерт з питань реформування ЖКГ; радник з питань реєстрації місця проживання.

Сватівська міськрада: експерт з питань управління багатоквартирними будинками; радник з питань реформування ЖКГ.

Щастинська міськрада: експерт з питань управління багатоквартирними будинками; радник з питань реєстрації речових прав.

Про заповнення реєстраційної форми, технічне завдання та інше, можна ознайомитись у розділі «ПІДБІР ФАХІВЦІВ ДЛЯ ПРОГРАМИ ОБМІНУ ПРООН», натиснувши СЮДИ.

Виконавцем зазначеного Проекту є Українська асоціація районних та обласних рад.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)