Дорогі жінки! Прийміть найщиріші вітання зі святом весни, краси й жіночності!

Природа наділила Вас незрівнянною красою та невичерпною енергією, душевною ніжністю й безмежною відданістю, життєвою мудрістю і дивовижним терпінням, силою духу та незламною вірою в краще. Без вас неможливо уявити наш світ.

На жаль, сьогодні спільне горе об’єднало всіх жінок України – вчителька, політикиня, домогосподарка, лікарка, спортсменка – всі однаково відчули страх і водночас впевненість жити далі й боротися. Українські жінки показали себе справжніми воїнами.

Щоденно Ви стоїте на лінії вогню, служите в загонах територіальної оборони, підриваєте російські танки, рятуєте поранених українських героїв, керуєте літаками, дронами, підприємствами та установами, навчаєте та виховуєте майбутніх захисників та захисниць, вселяєте віру у найкраще та надихаєте чоловіків України на подвиги.

Дякуємо, що ви завжди поруч, оберігаєте і дбаєте про домашній затишок, дітей, підтримуєте чоловіків на полі бою, допомагаючи нищити ворога, та об’єднуєтесь у допомозі нашій країні та регіону, попри складні та болючі виклики долі, невтомною щоденною працею примножуєте здобутки держави, залишаючись при цьому завжди усміхненими та неперевершеними.

Цього весняного дня бажаємо вам тепла, добра, злагоди, міцного здоров’я, духовних і фізичних сил, невичерпної життєвої наснаги для руху вперед, тепла і затишку у ваших душах. Хай доля буде прихильною до Вас, щедро обдаровує успіхами, а кожен наступний день додає впевненості у майбутньому.

Зі святом, красуні! Разом до Перемоги!

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради
Тетяна Єгорова-Луценко

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...