Тетяну Єгорову-Луценко призначено заступником Комісії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України «Добре Врядування»

Президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко стала заступником (координатором від регіональних влад) Комісії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України «Добре Врядування».
?Загалом, при Конгресі створено 6 профільних Комісій:
?Добре врядування (очільник - народний депутат Віталій Безгін);
?Політика безпеки (очільник - заступник Міністра внутрішніх справ Олексій Сергєєв);
?Політика героїв та підтримки ЗСУ (очільник - народний депутат Ігор Герасименко);
?Гуманітарної політики (очільник - начальник ХОВА Олег Синєгубов);
?Інфраструктурної політики (очільник - міський голова Житомира Сергій Сухомлин);
?Європейської інтеграції України, її областей і громад (очільниця - народна депутатка Марія Мезенцева).
?️Як зазначила президентка УАРОР, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, комісії опрацьовуватимуть проблемні питання місцевого самоврядування та вноситимуть пропозиції щодо шляхів їх вирішення, а також допомагатимуть формувати і впроваджувати політики держави з урахуванням викликів війни та євроінтеграційних процесів.
❗️Важливо: долучитися до роботи можуть представники органів місцевого самоврядування, парламентарі, урядовці, а також представники громадських організацій. Для цього потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/2GXDpceEjwAPxwFU6
 
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...