Відзначення державними нагородами України з нагоди 20-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року

Указом Президента України відзначені державними нагородами України з нагоди 20-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року:

Орденом «За заслуги»  ІІІ ступеня відзначені ректор Харківського національного університету мистецтв ім.І.Котляревського Тетяна Вєркіна, директор державної установи «Інститут загальної та невідкладної хірургії Академії медичних наук України» Валерій Бойко; орденом «За заслуги» ІІ ступеня - головний тренер ФК «Металіст»  Мирон Маркевич; орденом княгині Ольги ІІІ ступеня – Високопільський сільський голова Валківського району, віце-президент Асоціації Світлана Шумейко, орденом княгині Ольги ІІ ступеня – народний депутат України Юлія Ковальова; орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня – народний депутат України Олександр Фельдман.

Також Президент України Віктор Янукович присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту» завідувачу кафедри Харківської державної академії фізичної культури Валерію Марченку.

Президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області - Сергій Чернов, члени правління, виконавча дирекція  – від щирого серця вітають наших земляків з такими високими відзнаками та бажають успіхів у подальшій плідній праці на благо Харківщини та нашої держави.