Стартував фінальний етап Всеукраїнської спартакіади 2016 року серед депутатів всіх рівнів

Сьогодні у м. Чорноморську Одеської області розпочався фінальний етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) сільських та селищних рад.

За результатами проведення попередніх двох етапів Спартакіади на районних та обласному рівнях, кращими спортсменами виявилися депутати рад Близнюківського, Валківського, Дергачівського, Зміївського, Коломацького та Харківського районів, Красноградської і Лозівської міської рад, які і увійшли до збірної команди Слобожанщини.

Наша збірна команда «Слобожанці» прибула у Черноморськ на фінальний етап, який проводитиметься з 6-го по 11-е червня, з гарячим бажанням показати свою майстерність, спортивний дух, волю до перемоги, та здолати суперників у змаганнях з футзалу, волейболу, настільного тенісу, шах та шашок. У Спартакіаді беруть участь ще 17 команд з областей України, тож, боротьба обіцяє бути напруженою.

Нагадуємо, що за результатами третьої Всеукраїнської спартакіади, Харків’яни вибороли дві срібні та дві бронзові медалі.

?