Іллічівська сільська, Шарівська та Золочівська селищні ради визнані переможцями обласного конкурсу 2011 року на кращу раду

Перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко провела засідання конкурсної комісії з питань підготовки та проведення обласного конкурсу «Краща сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада».

За результатами роботи комісії, членом якої є перший віце-президент - виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, сьогодні було підбито підсумки конкурсу, який проходив у два етапи: до 15 жовтня поточного року кращі ради визначались на районному рівні; з 1 по 25 листопада  обласна конкурсна комісія обирала переможців з числа рад-переможців районних змагань.

Результати голосування членів обласної конкурсної комісії визначили наступних переможців конкурсу:

• у першій категорії  (сільські ради) перше місце посіла Іллічівська сільська рада Барвінківського району, друге – Дубовогрядська сільська рада Сахновщинського району, третє – Високопільська сільська рада Валківського району;
  • у другій категорії (селищні ради) перше місце здобула Шарівська селищна рада Богодухівського району; друге – Комсомольська селищна рада Зміївського району; третє – Козачолопанська селищна рада Дергачівського району;
  • у третій категорії (ради, які є райцентрами) перше місце виборола Золочівська селищна рада, друге – Великобурлуцька селищна рада, третє – Красноградська міська рада.

Урочистості, під час яких нагороджуватимуться переможці обласного конкурсу на кращу раду, відбудеться 6 грудня. Обласна конкурсна комісія також вирішила заохочувальні призи вручити  радам, які посіли 4, 5 та 6 місце у всіх зазначених категоріях.