У Харківській області завершується перший етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів 2016 року

Щорічна Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів України, депутатів Верховної Ради АР Крим, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад проводиться у три етапи.

Перший етап – це першість у районах та містах області, за результатами якого формуються команди депутатів для участі у II-му, обласному етапі.

Після проведення обласного – збірна команда депутатів області бере участь у фінальних всеукраїнських змаганнях.

Відповідно до листа президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, який було направлено головам районних рад та міським головам міст обласного значення, у ці дні у області завершується проведення першого етапу.

Нагадуємо уповноваженим представникам членів Асоціації, що попередні заявки від районів та міст обласного значення необхідно надіслати до Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ) до понеділка, 25 квітня 2016 року.

Окрім того, до 6 травня 2016 року необхідно надати до Департаменту оригінал поіменної заявки за формою, встановленою у Регламенті, та копії посвідчень депутатів, сільських, селищних, міських голів, які є членами команд.

Інформаційно:

II етап Спартакіади планується провести орієнтовно 14 травня 2016 року у смт Слобожанське (колишнє смт Комсомольське) Зміївського району Харківської області (спортивний комплекс Зміївської ТЕС).

III  – фінальний етап, планується провести з 6 по 11 червня 2016 року в м. Чорноморську (колишнє м. Іллічівськ) Одеської обл.

Телефон для довідок: 705-14-26.