Затверджено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих

Наказом Мінреінтеграції від 21 листопада 2023 року № 318 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.

Вказаний Перелік був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється. Зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.


Ці дані використовуються для надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам та соціальної підтримки окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією росії.

Також дашборд інформаційної системи дає змогу європейським банкам здійснювати оперативну перевірку інформації про підконтрольність Україні територій розміщення підприємств, на користь яких здійснюють транзакції за зовнішньоторговельними договорами.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...