Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості проведення реформи місцевого самоврядування

Про це Глава держави заявив під час міжнародних муніципальних слухань «Розвиток належного врядування на місцевому та регіональному рівнях» у Києві. «Це - вимога часу. Це те, що потрібно сьогодні, щоб дати новий поштовх розвитку економіки країни, розвитку регіонів», - сказав Президент, говорячи про актуальність цієї реформи.
В.Янукович закликав керівників регіонів брати активну участь у впровадженні реформи місцевого самоврядування. «Саме ви наближені до людей, знаєте їх потреби та наші можливості - як на рівні регіонів, так і на рівні держави. Наше з вами завдання - зробити все, щоб поступово пішов процес децентралізації влади і передачі певних функцій у регіони. Зробити так, щоб регіони були самодостатні, економіка регіонів була якомога більше збалансованою. Яким шляхом ми будемо йти - ми з вами повинні домовитися. Я чекаю від вас цієї ініціативи», - наголосив Президент.

«Це найважливіше завдання, і ми будемо приділяти йому уваги стільки, скільки потрібно», - зауважив Глава держави.