Відбулося засідання Конкурсного комітету обласного конкуру міні-проектів

Перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, заступник голови конкурсного комітету Микола Тітов взяв участь у засідання Конкурсного комітету.

З вступним словом до членів комітету звернулася перший заступник голови Харківської обласної ради, голова Конкурсного комітету Олена Олешко.
Олена Олешко підкреслила своєчасність ініціативи голови Харківської обласної ради Сергія Чернова щодо запровадження у наступному році конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, оскільки він надасть реальну можливість громадам отримати кошти з обласного бюджету на реалізацію конкретних проектів, спрямованих на покращення життєдіяльності населених пунктів регіону.

В результаті засідання Конкурсного комітету було затверджено форми конкурсної документації, перелік вимог до оформлення міні-проектів та графік подання заявок від конкурсантів.

Прийматися конкурсні заявки будуть з 1 по 28 лютого наступного року. Впродовж березня Конкурсний комітет опрацьовуватиме проекти та визначатиме переможців.

За умовами конкурсу, міні-проекти мають бути здійснені у липні-листопаді 2012 року. У грудні 2012 року будуть підведені підсумки їх реалізації.

Метою обласного конкурсу міні-проектів є сприяння територіальним громадам сіл, селищ міст Харківської області у розв’язанні місцевих проблем соціально-економічного характеру й створення умов для підвищення активності громад.