17 серпня – Конгресові слухання з питань механізмів взаємодії суб’єктів державної регіональної політики та розвитку регіонів

Механізми взаємодії суб’єктів державної регіональної політики щодо  відновлення та розвитку регіонів. Такою буде тема наступних Конгресових слухань, які відбудуться 17 серпня 2023 року.


Організатор: Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України за підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD.

Учасники: представники обласних військових адміністрацій та обласних рад, агенцій регіонального розвитку, органів місцевого самоврядування, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експерти.

Конгресові слухання стануть відкритим діалогом між усіма зацікавленими сторонами, залученими до розробки та реалізації державної регіональної політики, який сприятиме порозумінню та співпраці.

Для участі онлайн в Конгресових слуханнях представникам обласних військових адміністрацій, обласних рад, органів місцевого самоврядування необхідно зареєструватися за посиланням.  

Трансляція наживо Конгресових слухань – на Facebook сторінках Конгресу, порталу «Децентралізація» та проєкту UCORD.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...