2015 рік

Глянь Іван Данилович

Генеральний директор приватного сільськогосподарського підприємства імені Фрунзе

Логвиненко Олексій Степанович

Радник генерального директора публічного акціонерного товариства «Турбоатом», радник Глави Адміністрації Президента України, народний депутат України V та VI скликань

Макарчук Юрій Анатолійович

Командир військової частини 3005 Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України

Саідова Світлана Бурханівна

Головний тренер збірної команди України з плавання синхронного, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, тренер вищої категорії

Сидоренко Олександр Леонідович

Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, доктор соціологічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;