Куп'янська міська рада

Головна Довідник

63701 м. Куп’янськ, вул. Леніна,3. Тел., факс: (0-242) 5-39-31. E-mail.

Час вступу до Асоціації: Засновник (2007 рік).

Зустріч Голови Державної казначейської служби України з розпорядниками бюджетних коштів Куп'янщини

03 липня 2015 року з робочим візитом на Куп'янщині перебувала Голова Державної казначейської служби України Слюз Тетяна Ярославівна.

03 липня поточного року у залі засідань міськвиконкому відбулась зустріч Голови Державної казначейської служби України Слюз Тетяни Ярославівни з розпорядниками бюджетних коштів Куп'янщини. В зустрічі прийняли участь заступник міського голови, начальник управління економіки Письмак Володимир Миколайович, секретар Куп'янської міської ради Мартинов Юрій Іванович, голова Куп'янської районної державної адміністрації Ситник Микола Миколайович та голова Куп'янської районної ради Чернова Сніжана Петрівна.

На зустрічі було обговорено низку питань, пов’язаних з казначейським обслуговуванням бюджетних коштів, розвитком та фінансуванням зазначених територій, децентралізацією влади в Україні та інші питання.

Новини м. Куп’янськ

Субота, 24 листопада 2012 19:14
23 листопада о 10.00 годині біля пам’ятника жертвам голодомору та політичних репресій вже традиційно відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам'яті жертв
Субота, 24 листопада 2012 19:12