Лозівська міська рада

Головна Довідник

64602 м. Лозова, вул. Орджонікідзе,1. Тел.  (0-5745) 2-37-67, факс 2-58-66. E-mailВеб -сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Нарада з головами квартальних комітетів міста (Лозівська міська рада)

Розпочав нараду Ю.В.Кушнір з привітань іменинників, побажав їм здоров’я, гарного настрою, миру та злагоди.

На початку засідання Ю.В.Кушнір представив начальника відділу з питань діловодства, організаційного забезпечення та звернень громадян – О.О.Прасол, з метою більш повної, мобільної та результативної взаємодії.

На нараду запросили директора цеху електрозв’язку №4 Харківської філії ВАТ «Укртелеком» Водолазького І.О. для надання роз’яснень щодо  нестабільної роботи проводового радіо та телефонного зв’язку в приватному секторі міста.

Перший заступник начальника УПСЗН Кипкало В.В. надала інформацію щодо порядку нарахування пільг окремим категоріям громадян з урахуванням доходів з 01.07.2015 року та відповіла на усі питання голів квартальних комітетів.

Також на нараду було запрошено Бобрицького С.П. юрисконсульта Лозівського районного відділення «Енергозбуту», який пояснив порядок переоформлення особових рахунків споживачів послуг з електропостачання.

Новини м. Лозова

Четвер, 09 липня 2015 10:02
06 липня під головуванням керуючого справами Лозівськаої міської ради Ю.В.Кушніра відбулась традиційна нарада з головами квартальних комітетів міста. Розпочав
Субота, 24 листопада 2012 19:49