Прощання з Почесним громадянином Харківської області, депутатом обласної ради Олексієм Котляревським

відбулося сьогодні у Харкові.

Від імені голови та всього депутатського корпусу Харківської обласної ради, Президії Ради Почесних громадян області, Ради ветеранів, близьких та друзів Олексія Котляревського були покладені вінки.

У траурному мітингу взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Вадим Глушко, голова Ради Почесних громадян Микола Тітов, члени Президії Ради почесних громадян – Юрій Шрамко, Олександр Русанов, Сергій Піліграм, ветерани праці, депутати обласної ради.

Присутні висловили щирі співчуття рідним та близьким з приводу важкої втрати

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;