LvBS шукає інноваційні соціальні проекти! «Соціальні інновації» – це конкурс на отримання стипендії для навчання на програмі магістерського рівня MS in Innovations and Entrepreneurship Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS)

Що треба зробити, щоб стати учасником конкурсу?

1. Зареєструватись

Для реєстрації в конкурсі потрібно заповнити https://docs.google.com/forms/d/1Vrj2BXCMRQI8rAh3PHE7Nifba-0IFSNWEO0HXPCA9g0/viewform на сайті LvBS.

2. Зняти відеоролик про ваш соціальний проект, у якому розповісти про:

- ідею проекту

- мету

- цільову аудиторію

- соціальну місію

3. Надіслати виконану роботу – лінк на відеоролик, завантажений на youtube на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду до 3 червня 2015 року (у темі листа вказати: конкурс “Соціальні інновації”). LvBS залишає за собою право розповсюджувати надісланий нам матеріал.

Оцінювання робіт відбуватимуться у два етапи:

- Голосування за відібрані роботи на facebook сторінці Програми з інновацій та підприємництва LvBS. 5 кращих відеороликів вийдуть у фінал.

- Розгляд 5-ти робіт, які переможуть у facebook голосуванні експертним журі LvBS

Експерти з журі розглянуть роботи і оберуть одну найкращу, згідно зі встановленими критеріями. Результати фіналу конкурсу будуть оголошені до16 червня 2015 року.

Відбір проектів буде відбуватись за наступними критеріями:

1. Актуальність та соціальна цінність проекту;

2. Інноваційність ідеї;

3. Креативність та вміння презентувати ідею (лаконічність, чіткість та якість подання інформації)

Маєте питання?

Один учасник, який виконає завдання найкраще, отримає стипендію, яка покриває 50% від вартості навчання на програмі MSc in Innovations and Entrepreneurship. Стипендія покриває половину вартості навчання і становить 18 тис. грн.

Для участі в конкурсі, аплікант повинен очікувати отримання щонайменше диплому бакалавра (незалежно від напряму спеціальності) не пізніше серпня 2015 року.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)