Вітаємо з Днем юриста!

Від професіоналізму юристів, від їх принциповості, вірності службовому обов'язку залежить стан правопорядку в державі, одним з найважливіших пріоритетів якої проголошений принцип Верховенства права.

Ми є невід'ємною частиною національної еліти, якій належить провідна роль в організації життєдіяльності суспільства в рамках законодавчих норм, регламентів і правил, спрямованих на утвердження справедливості і законності.

І де б ми не працювали: в суді або в прокуратурі, в громадських або державних організаціях, на підприємствах чи в установах, - скрізь від нас чекають сумлінного виконання професійних обов'язків, високої грамотності, досконального знання законів, вміння застосовувати їх на практиці, захищати і відстоювати законні інтереси суб'єктів права.

Бажаю вам всіх благ на шляху вашого професійного росту! Будьте активними учасниками процесу демократичних перетворень, формування та зміцнення основ нашої правової держави!

Міцного здоров'я вам, щастя, благополуччя вашим родинам! Доброго всім настрою!

Перший віце-президент –  виконавчий директор
Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської
області, депутат обласної ради, суддя у відставці,
заслужений юрист України                                                                                                                     Микола Тітов