Про виплату стипендії Почесним громадянам області у 2015 році та збір коштів на допомогу Харківському військовому шпиталю

Рішенням сесії Харківської обласної ради від 5 березня 2015 року затверджено бюджет області на поточний рік та передбачені кошти на виплату стипендій Почесним громадянам області у розмірі 2,5 мінімальних заробітних плат щомісячно.

Як відомо, останнім часом Харківський військовий шпиталь прийняв на лікування велику кількість учасників АТО і гостро потребує як сучасного обладнання, так і ліків.

За повідомленням голови ради Почесних громадян Харківської області Миколи Тітова, Президія ради звернулася до Почесних громадян з проханням надати фінансову допомогу шпиталю за рахунок вищезазначеної стипендії.

Збір коштів здійснює секретар Ради, Почесний громадянин області Олександр Русанов. Кошти будуть передані готівкою делегацією Ради Почесних громадян області керівництву шпиталю, або перераховані за наступними реквізитами: військова частина А3306,  р/р 31252301111191, Банк ГУ ДКСУ у Харківській обл., МФО 851011. Код ЄДРПОУ 07931813.