Музей історії місцевого самоврядування Харківщини

З нагоди святкування у 2015 році 30-річчя Європейської хартії місцевого самоврядування та 150-річчя запровадження на Слобожанщині земств - перших органів місцевого самоврядування, у 2015 році планується створення Музею історії місцевого самоврядування.

Новини:

Канікули з Музеєм самоврядування Харківщини

Історичний квест із Миколою Скрипником - 18.05.2016 р.

Віртуальна подорож до міста-побратима - 27.04.2016 р.

Музей місцевого самоврядування Харківщини відвідав особливий гість — Генеральний секретар Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи пан Андреас Кіфер - 04.03.2016 р.

Спільне засідання Громадської ради Музею місцевого самоврядування Харківщини та Науково-методичної ради історичного музею - 17.11.2015 р.

Учасники Загальних зборів Асоціації відвідали Музей місцевого самоврядування Харківщини - 22.09.2015 р.

Відкрито перший на Харківщині музей місцевого самоврядування - 04.09.2015 р.

У квітні 2014 року Загальні збори Асоціації прийняли рішення щодо доцільності створення Музею.

У грудні 2014 року розпорядженням голови Харківської обласної ради затверджено склад робочої групи з питання створення Музею та підготовлено план роботи.

Адреса: м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 5 під., 1 поверх.

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;