Спартакіада серед депутатів місцевих рад

24 вересня у м. Харкові на базі КЗ КДЮСШ «ХТЗ» ХОР (пр. Московський, 244/1) відбудеться обласна Спартакіада серед депутатів місцевих рад, присвячена 20-річчю Незалежності України. Для участі у змаганнях подали заявки 17 команд.

Учасники спартакіади будуть змагатися у наступних видах спорту: футзал, волейбол, шашки та настільний теніс.

Верховна Рада України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Державна служба молоді і спорту, депутатський клуб «Парламент» та фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» з метою пропаганди здорового способу життя, зміцнення здоров’я депутатів шляхом їх залучення до занять фізичною культурою та спортом, впровадження активного відпочинку в повсякденний побут депутатів, встановлення та подальшого розвитку ділових контактів між депутатами та регіонами з 4 по 8 жовтня 2011 року в місті Алушта проводитимуть фінальну частину Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) рад, присвячену 20-й річниці Незалежності України.

Переможці Харківської обласної спартакіади поїдуть до Алушти змагатися у Всеукраїнської спартакіаді.

Положення про обласну спартакіаду затверджено головою Харківської обласної ради – Черновим С.І. та першим заступником голови обласної державної адміністрації – Бабаєвим В.М.

Співголовами оргкомітету обласної спартакіади є заступник голови обласної ради – Давидова Л.І. та заступник голови обласної державної адміністрації – Савін Є.Є.

Заступники спів-голів оргкомітету: віце-президент – виконавчий директор Асоціації – Тітов М.І. та начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації - Перепилиця Д.І.