Затверджено бюджет Балаклійського району на 2015 рік

16 січня депутати Балаклійської районної ради під час пленарного засідання 49 (позачергової)  сесії проголосували "за" затвердження основного фінансового документу району.

Депутатський корпус районної ради затвердив основні показники районного бюджету на поточний рік.

Як пояснила начальник фінансового управління районної державної адміністрації Л.Г.Гололобова, проект районного бюджету на 2015 рік сформовано з урахуванням змін, внесених до Податкового і Бюджетного кодексів України та інших законодавчих актів, що стосуються бюджету та міжбюджетних відносин.

Прогнозний показник надходжень до загального та спеціального фондів районного бюджету на 2015 рік визначено в сумі 310765,6 тис. грн., в тому числі:

- загальний фонд в сумі 306946,5 тис. грн.

- спеціальний - 3819,2 тис. грн.

Загальний обсяг мiжбюджетних трансфертiв, що надаються з державного бюджету районному бюджету, з урахуванням змiн у трансфертнiй полiтицi, відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" передбачено в сумi 220267,8 тис. грн.

Рішенням сесії було продовжено термін дії контракту строком на 3 роки керівнику районного комунального закладу "Балаклійська централізована бібліотечна система" Я.В.Воробйову.

У складі Асоціації об’єдналися 387 рад різного рівня, що складає 98,4% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 17 об’єднаних територіальних громад