Почесні громадяни області для ЗСУ

Відбулася робоча зустріч голови Ради Почесних громадян Харківської області Миколи Тітова, голови Ради ветеранів області, Почесного громадянина Харківської області Анатолія Хіневича  із начальником військового шпиталю Едуардом Хорошуном.

У ході зустрічі були обговорені питання надання Почесними громадянами області благодійної допомоги на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для лікування воїнів ЗСУ та силових структур, які отримали поранення під час бойових дій проти російських окупантів.

Нагадаємо, що на розширеному засіданні  Правління Ради Почесних громадян Харківської області, рішенням від 25.11.2022. рекомендовано акумулювати та направити фінансову допомогу ЗСУ у  розмірі місячної стипендії, яку отримують Почесні громадяни Харківської області.

Благодійна допомога буде перерахована на спецрахунок військового шпиталю.

За результатами використання коштів, керівництво шпиталю надасть Правлінню Ради Почесних громадян необхідні фінансові документи.  

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...