Програма малих грантів для велосипедних активістів

Громадська організація “Центр соціальних та ділових ініціатив” (м.Яремче) та громадська організація “Асоціація велосипедистів Києва” оголосили про початок Програми малих грантів для велосипедних активістів.

В програмі можуть брати участь молоді громадські організації та місцеві ініціативні групи, що просувають велосипеди як щоденний транспорт.

Цілями Програми є посилення організаційної спроможності активістів, налагодження діалогу між ними та місцевими владами, а також посилення громадського контролю за видатками місцевих бюджетів.

В рамках Програми оголошено перший конкурс проектів, заявки на який прийматимуться до 10 січня 2015 року. Запропоновані проекти мають бути втілені у 2015 році, а обсяг очікуваного від програми фінансування може складати від 15 000 до 50 000 гривень.

Опис інших вимог, правил конкурсу та процедури подання заявок

Для потенційних заявників буде проведено спеціальний вебінар 15 грудня 2014 року, на який потрібно зареєструватися, надіславши листа на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Подати заявку

Програма малих грантів для велосипедних активістів реалізовується у 2014-2017 роках в рамках проекту “Розвиток велотранспорту задля добробуту громад” за підтримки Європейського Союзу та Європейської федерації велосипедистів. Проект має на меті підвищити якість та ефективність політики підтримки велотранспорту на місцевому і національному рівні.

Офіційні правила конкурсу, результати відбору, новини проектів будуть публікуватися на сайті Українського інформаційного центру велотранспорту. Результати втілення проектів-переможців будуть презентовані на міжнародній конференції “Veloforum” в жовтні 2015 року.

Адміністратор програми: ГО “Центр соціальних та ділових ініціатив”. Керівник програми: Віктор Загреба, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , тел. 067 442 14

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Рішення Харківської обласної ради від 1 березня 2018 року № 682-VІІ «Про внесення змін до Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє", затвердженого рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 579-VІІ».
  5. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ, із змінами, згідно із рішенням обласної ради від 01.03.2018 року № 682-VII).

6. Положення про порядок проведення обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 05 грудня 2019 року № 1123-VIІ).
  7. Положення про порядок проведення обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1347-VІІ).

Карта-схема територіальних громад та районів Харківської області.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 53 громади, 7 районних рад та Харківська обласна рада, що складає 95,3% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...