Вітання президента Асоціації С.І.Чернова з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні, 07 грудня 2014 року

Дорогі друзі! Від імені депутатського корпусу Харківської обласної ради щиро вітаю з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні!

Майбутнє України як демократичної та європейської держави пов’язане з міцною й розвиненою системою самоврядування. І сьогодні об’єднання територіальних громад та органи місцевого самоврядування, як представники волі народу, упевнено перетворюються на активних учасників демократичних процесів у нашій країні.

Об’єднавши зусилля влади та громади, ми зможемо успішно реалізувати реформи, спрямовані на підсилення впливу самоврядування. Ми повинні впевнено дивитися у майбутнє і разом робити усе, щоб Україна була державою з європейським рівнем якості життя.

Тож бажаю всім нам наснаги та удачі в усіх справах і починаннях, плідної роботи в ім’я добробуту й розквіту рідної землі. Хай на нашій землі буде мир, а ви усі будьте здорові та щасливі. Зі святом!

З повагою,

президент Української асоціації