Сергій Чернов вручив відзнаку «Почесний громадянин Харківської області Василю Тацію

Голова Харківської обласної ради, президент Асоціації Сергій Чернов взяв участь в урочистому засіданні вченої ради Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, присвяченій 210 річниці навчального закладу.

В урочистостях, які проходили в Палаці студентів вузу взяв участь також перший віце-президент - виконавчий директор Асоціації, голова Президії Ради Почесних громадян області - Микола Тітов.

«Сьогодні свято для вітчизняної правової освіти і науки, оскільки університет імені Ярослава Мудрого – еталон якості освітянської та наукової діяльності, а вченим та випускникам вузу належить ключова роль у національному законодавчому процесі та формуванні правового простору.

Від депутатів Харківської обласної ради Сергій Чернов висловив подяку колективу університету за сумлінну працю, збереження і примноження славетних традицій вищої школи Харківщини, високий рівень взаємодії з органами місцевого самоврядування з правових питань.

«Особливі слова подяки хочу сказати ректору університету Василю Яковичу Тацію, який присвятив вузу все своє життя зробив виключний внесок у розвиток юридичної освіти і науки, становлення України як правової держави», - сказав Сергій Чернов вручаючи диплом, посвідчення і нагрудний знак «Почесний громадянин Харківської області» Василю Тацію.

Звання «Почесний громадянин Харківської області» було присвоєно Василю Тацію ректору Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, академіку Національної академії наук України, президенту Національної академії правових наук України, Герою України рішенням Харківської обласної ради 25 вересня 2014 року.