Сергій Чернов вручив відзнаки «Почесний громадянин Харківської області» Юрію Шкодовскому

У Харківському національному університеті будівництва і архітектури відбулося урочисте засідання вченої ради, в ході якого голова Харківської обласної ради Сергій Чернов вручив ректору вузу Юрію Шкодовскому диплом, посвідчення і нагрудний знак «Почесний громадянин Харківської області».

Сергій Чернов підкреслив унікальний внесок Юрія Шкодовського у розвиток архітектури Харківщини, де його твори прикрасили багато населених пунктів, включаючи обласний центр. «Юрій Михайлович присвятив все своє життя рідному краю, який перетворився завдяки його старанням, виплекав цілу школу фахівців, які також працюють на благо регіону. Для мене велика честь виконати цю почесну місію, покладену на мене депутатами», - сказав Сергій Чернов, вручаючи вищу нагороду області Юрію Шкодовскому.

Від імені депутатів обласної ради Сергій Чернов висловив Юрію Шкодовскому глибоку подяку за винятковий внесок у розвиток та процвітання регіону та побажав нових успіхів на творчому і життєвому шляху.

Харківська обласна рада присвоїла звання «Почесний громадянин Харківської області» ректору Харківського національного університету будівництва та архітектури, дійсному члену Української академії архітектури, почесному професору Харківської національної академії міського господарства Юрію Шкодовскому 25 вересня 2014 року.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад