Тетяна Єгорова-Луценко у складі ураїнської жіночої делегації продовжує роботу на міжнародних майданчиках

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко з робочим візитом у Берліні. На запрошення Офісу Фонду Конрада Аденауера в Україні (Харків) та Європейської академії для жінок в політиці та економіці (EAF, Berlin) взяла участь у заході в рамках українсько-німецького проєкту «Разом до демократії - Stand with Ukrainian Women». Він зібрав предстаниць місцевої політики та політики гендерної рівності.
"Щиро вдячна за можливість бути почутими, весь світ має знати, що відбувається в Україні насправді. Вдячна за щирий інтерес до нашої держави, за підтримку, небайдужість і солідарність.
Разом з головою Роганської селищної громади Марією Черненко та іншими представницями делегації мали змогу розповісти коллегам з Німеччини про умови життя та виживання під час війни, про нові виклики, які доводиться долати внаслідок російської агресії, як наразі виглядає ситуація у нашій державі стосовно рівних прав і можливостей для жінок і чоловіків, а головне - звернули увагу іноземних партнерів на те, яка саме допомога зараз потрібна жінкам, що виборюють перемогу в тилу", - повідомила Тетяна Єгорова Луценко.
"Дуже приємно було чути слова підтримки для українських жінок від сьогоднішніх спікерок: керівниці офісу Фонду Конрада Аденауера в Україні (Харків) д-ра Брігітти Трібель, генеральної директорки, EAF Berlin, д-ра Хельги Лукошат, регіональної офіцерки Сходу, Муніципальна академія KAS, Ельке Ерлеке", - сказала голова Харківської обласної ради.
З офіцеркою у справах жінок та рівних можливостей клініки Шаріте Берлін Крістіне Курмеєр Тетяна Єгорова-Луценко обговорила перспективу створення університетських клінік в Україні, домовились про візит лікарів та депутатів з Харківської області до одного з найбільших університетських медичних комплексів у Європі - Charité.
В рамках роботи в Берліні українська делегація жінок планує також налагодити регіональну співпрацю і розбудову партнерств між українськими та німецькими громадами.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...