Відбулось виїзне засідання Правління Ради Почесних громадян Харківської області

Сьогодні на базі приватного сільськогосподарського підприємства села Бердянка Красноградського району, яке багато років очолює Іван Данилович Глянь, відбулося виїзне засідання Правління Ради Почесних громадян Харківської області.

В роботі засідання Правління  взяли участь  Почесні громадяни міста Харкова та голова Красноградської районної ради Володимир Птишник.

Під час засідання, члени Правління під головуванням голови Ради Миколи Тітова розглянули ряд поточних питань роботи Ради Почесних громадян, а член Правління Ради, генеральний директор підприємства, Почесний громадянин Харківської області Іван Глянь ознайомив учасників зустрічі з результатами роботи господарства. Крім того, гості відвідали тваринницький комплекс, де ознайомилися з станом утримання великої рогатої худоби та технології виробництва молока і іншої сільгосппродукції. Також у ході зустрічі гості оглянули машинний двір, новозбудований сучасний сільський стадіон та інші соціальні об’єкти села.

Під час зустрічі із працівниками сільгосппідприємства за дорученням голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, депутат обласної ради, Почесний громадянин Харківської області Олена Гречаніна поінформувала присутніх про роботу, яку проводить обласна рада, депутатський корпус, Почесні громадяни щодо підтримки Збройних сил України та формувань територіальної оборони задля якнайскорішої перемоги, а також про допомогу внутрішньо переміщеним особам (в області більше 400 тис. осіб), які були вимушені покинути свої домівки через бойові дії в зв’язку з російською військовою агресією, а також з Миколою Тітовим  подякували трудівникам за їх самовіддану працю та вручили почесні відзнаки обласної ради кращим працівникам сільгосппідприємства.

Народний художник України, Почесний громадянин Харківської області та міста Харкова, Віктор Ковтун вручив художні картини сільськогосподарської тематики керівнику господарства Івану Гляню та висловив пропозицію щодо створення на базі села Бердянка  першої в Україні сільської художньої галереї, а Іван Данилович запевнив учасників зустрічі що надасть необхідну фінансову та матеріальну підтримку реалізації пропозиції Віктора Ковтуна.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...