Результати засідання Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області»

Експертна рада з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області» рекомендувала Харківській обласній раді надати звання Почесних громадян Харківської області у 2014 році наступним громадянам:

Ключка Микола Олександрович, голова правління ПАТ «Племінний завод ім. 20-річя Жовтня», депутат Харківської обласної ради, заслужений працівник сільського господарства України;

Пономарьова Галина Федорівна, ректор комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради; кандидат педагогічних наук, професор, академік Міжнародної академії наук педагогічної освіти;  академік Національної академії проблем людини;

Тацій Василь Якович, ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого; академік Національної академії наук України; академік Національної академії правових наук України, президент Національної академії правових наук України; доктор юридичних наук;

Толубко Володимир Борисович, радник Міністра Кабінету Міністрів України, доктор технічних наук, професор, генерал-полковник;

Шкодовський Юрій Михайлович, ректор, завідувач кафедри урбаністики Харківського національного університету будівництва та архітектури, дійсний член Української академії архітектури, дійсний член (академік) інженерної академії України; почесний професор Харківської національної академії міського господарства.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад