Інформація про виконання рішень Загальних зборів та Правління Асоціації, доручень президента Асоціації за 1 півріччя 2014 року

У 2013 році прийнято рішень Загальними зборами Асоціації: 43, Правлінням Асоціації: 27. Всі рішення виконані.

У першому півріччі 2014 року

Рішення з дорученнями, які надані під час проведення:

- Загальних зборів Асоціації: 11;

- засідань Правління Асоціації: 5.

Інші доручення президента Асоціації: 8.

Серед основних питань було розглянуто та прийнято відповідні рішення:

- Звернення Правління та Загальних зборів уповноважених представників членів Асоціації до центральних органів влади, які стосувалися прийняття ряду законів для урегулювання соціально-політичної ситуації; внесення змін до Конституції України в частині децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування;

- Про створення музею місцевого самоврядування;

- Про створення у Харківській області геоінформаційної системи регіонального розвитку регіону;

- Про співпрацю Асоціації  з Харківським національним університетом внутрішніх справ;

- Затверджено план проведення виїзних кущових семінарів-практикумів;

- Про зміни до Конституції України;

- Про організацію роботи органів місцевого самоврядування щодо

- забезпечення екологічної безпеки, збору, переробки вторинної сировини та утилізації відходів (створено відповідний центр);

- Про стан та заходи щодо запобігання і протидії корупції;

Рішення та доручення виконуються відповідно до термінів.

Окрім того, на веб-сайті Асоціації створено розділ про Регіональній координаційний центр з організації роботи щодо підтримки сімей які виїжджають з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Донецької та Луганської областей.

Разом з Головним управлінням Держземагентства у Харківській області розроблені Методичні рекомендації щодо підготовки землевпорядної документації. Готуються методичні рекомендації про особливості державної реєстрації речових прав на нерухоме майно (відумерла спадщина).

Додаток: Аналіз виконання рішень Загальних зборів та Правління Асоціації, доручень президента Асоціації на 14 стор.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад