Регіональній координаційний центр з організації роботи щодо підтримки сімей які виїжджають з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Донецької та Луганської областей працює у Харківській області

В Харківській області працює «гаряча лінія» для громадян, які приїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, Луганської та Донецької областей.

Для вирішення питань, пов’язаних з тимчасовим перебуванням в Харківській області слід звертатися за телефонами:

- Червоний хрест: (067) 579 42 63;

- з питань розселення сімей в Харківській області: (057) 705 26 67;

- з питань виплат соціальної допомоги: (057) 705 26 90;

- з питань тимчасової та постійної реєстрації: (057) 340 93 10;

- надання допомоги у працевлаштуванні: (057) 714 96 31, (057) 732 28 78.

Додатково: Розпорядження голови ХОДА № 79 від 28.03.2014 "Про утворення Регіонального координаційного центру з організації роботи щодо підтримки сімей, які виїжджають з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя" (зі змінами). Розпорядження № 217 від 22.05.2014.

Інформація

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад