Конкурс на отримання гранту: підтримка реформи фінансування в охороні здоров'я

Проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» започатковує грантову програму і оголошує конкурс на кращу концепцію нової моделі фінансування та організаційної реформи в охороні здоров’я для забезпечення інтеграції послуг у сфері ВІЛ для уразливих груп на рівні первинної медико-санітарної допомоги.

Проект «Реформа ВІЛ-послуг у дії» спрямований на подолання існуючих бар’єрів щодо створення ефективної і дієвої відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу. Головною метою проекту є внесок у створення сталої державної інтегрованої, гендерно-чутливої, вільної від стигми відповіді на епідемію ВІЛ/СНІДу в Україні шляхом пріоритизації та оптимізації послуг (особливо для уразливих груп), підвищення ролі держави у сфері фінансування системи охорони здоров’я та зміцнення кадрів у сфері ВІЛ/СНІДу.

Метою грантової програми є створення науково обґрунтованої моделі фінансування та впровадження організаційної реформи в охороні здоров'я з метою інтеграції послуг у сфері ВІЛ для забезпечення потреб уразливих груп на рівні первинної медико-санітарної допомоги. Ця модель має бути пов’язана із загальною реформою системи охорони здоров’я, яку впроваджує Міністерство охорони здоров’я України.

Проект «Реформа ВІЛ-послуг у дії» приймає концепції з відповідними підходами та заходами для розробки моделі, заснованої на доказовій базі, до 23 травня 2014 року.

Для отримання детальної інформації щодо участі у конкурсі концепцій надсилайте запит за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Джерело : Проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії»

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)