Керівництво Ради Почесних громадян області взяло участь у заходах з вшанування пам’яті Героя України, Почесного громадянина Харківщини – Івана Гулого

Сьогодні у селі Кобзівка Красноградського району відбулося вшанування пам’яті Героя України, Почесного громадянина Харківщини – Гулого Івана Михайловича, який практично все життя віддав сільському господарству.

У Кобзівському сільському Будинку культури було відкрито Меморіальну дошку Івана Михайловича.

Голова ради Почесних громадян Харківської області Микола Тітов вручив портрет Івана Гулого його родичам від імені Народного художника України, Почесного громадянина - Віктора Ковтуна.

Від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, Микола Тітов та Почесні громадяни Харківської області поклали квіти до Меморіальної дошки, відвідали могилу, передали теплі слова та спогади присутнім мешканцям села, всім тим, хто знав Івана Михайловича.

У заходах, також, взяли участь Пересада Олександр Станіславович - голова Красноградської районної державної адміністрації, Фролов Костянтин Михайлович - голова Красноградської районної ради, Захожай Віктор Дмитрович - заступник голови Красноградської районної ради, Максим Володимир Іванович – Красноградський міський голова, Муригін Микола Олексійович - депутат Харківської обласної ради, Глянь Леонід Данилович - голова Зачепилівської районної ради, Шрамко Юрій Меркурійович - генерал-майор, заступник голови Ради Почесних громадян Харківської області, Тягло Володимир Миколайович - Почесний громадянин Харківської області, Надзвичайний і повноважний посол України, Мисніченко Владислав Петрович - Почесний громадянин громадянин Харківської області, Третяков Євген Андрійович - генеральний директор ПАОП «Промінь» та інші.