Президент Асоціації, голова Харківської обасної ради прибула до Брюсселю! ✊

Сьогодні з ранку Тетяна Єгорова-Луценко почала роботу в офісі регіональної ради французького регіону Гранд-Ест.   Свій офіс нам дружньо запропонували використовувати для роботи наші партнери та колеги з регіональної ради Гранд-Ест та особисто голова ради Жан Роттнер. Починається активна підготовка до Дня розширення – флагманського заходу Європейського комітету регіонів, присвячене політиці розширення ЄС. Цього річ День розширення проходитиме 6-7 липня та організований у співробітництві з Чехією, яка головує у Раді ЄС. Сьогодні працюватимемо у комітетах. Завтра – Пленарне засідання Дня розширення.
Крім того, найближчим часом до брюссельського офісу ради регіону Гранд-Ест, який Харківська обласна рада може використовувати для зустрічей з партнерами та роботи наших депутатів у разі перебування їх у Брюсселі!❤️??, будуть запрошені представники бізнесу Харківщини та представники ділових кіл європейських країн.
Дякуємо нашим друзям з Великого Східного регіону за допомогу та підтримку!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...