Конкурс проектів від Єврокомісії для країн-сусідів ЄС

Європейська Комісія оголосила конкурс проектів у рамках Інструменту з підтримки громадянського суспільства у країнах-сусідах ЄС (Neighbourhood Civil Society Facility).

Загальна мета конкурсу – сприяти розвитку інклюзивного суспільства в Україні та суспільства, до якого дослухається влада. Цього планується досягти, зокрема, за допомогою зміцнення спроможностей громадянського суспільства сприяти національним реформам і демократичним змінам – особливо тим, що стосуються підвищення підзвітності державного сектору.

Конкретними цілями конкурсу є:
Зміцнення спроможностей організацій громадянського суспільства сприяти реформам і підвищенню підзвітності державного сектору;
Сприяння рівній і прозорій участі та партнерству між представниками громадянського суспільства і владою (національною і регіональною);
Підтримка демократичних змін.

Цього планується досягти, зокрема, за допомогою: нових громадянських ініціатив; ініціатив у сфері медіа та сприяння доступу до інформації; зміцнення спроможностей організацій громадянського суспільства представляти свої цільові групи та використовувати механізми зворотнього зв’язку; культури як інструменту розвитку демократичних цінностей та мобілізації громади; молодіжних ініціатив, що мають на меті стимулювати громадянську активність і розвиток демократичних цінностей.

Спочатку апліканти запрошуються до подання проектних заявок (Concept Notes). Лише після їхнього попереднього відбору аплікантам буде надана можливість підготувати повноцінну заявку (Full Application Form).

Останній термін подання проектних заявок (Concept Notes) – 3 червня.

Проект повинен впроваджуватися в Україні.

Мінімальна тривалість проекту має становити 24 місяці, максимальна – 48 місяців.

Загальний бюджет конкурсу складає 2 млн. євро.

Мінімальний бюджет гранту, що може бути виділений у рамках конкурсу проектів, становить 500 тис. євро, максимальний – 1 млн. євро.

Детальніша інформація – в Інструкції для аплікантів.

Також з умовами подання заявки та усіма необхідними документами можна ознайомитися за цим посиланням.

--
Ви отримали це повідомлення, оскільки ви підписані на групу "Open World Ukraine" у Групах Google.
Щоб скасувати підписку на цю групу та більше не отримувати повідомлень із неї, надішліть електронний лист на адресу owukraine+ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .
Щоб отримати доступ до інших параметрів, перейдіть за посиланням https://groups.google.com/d/optout.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)