Звернення Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з нагоди Дня Конституції України

Звернення голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з нагоди Дня Конституції України
У нелегкий для нашої країни час це свято набуває ще більшого значення для кожного громадянина! Ми як ніколи прагнемо відчувати свою рівність, потрібність та значущість.
Сьогоднішнє свято для тих, хто поважає державу, правові основі, і слово «Конституція» не вважає порожнім звуком, хто на стороні історії та культури нашої країни, хто поважає права і свободи.
Українці - такий народ, який може стати на коліна лише перед Богом. Переконана, ми здолаємо кожного, хто зазіхне на єдність нашого народу і цілісність нашої держави. Судний день для ворогів обов‘язково настане. За кожного, хто загинув за свободу України, за горе, біль, руїни. Наші козаки здолають ворога, і настане день Перемоги. Обов’язково настане!
З Днем конституції!
Слава Україні!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...