Керівництво області та Президії Ради привітало Владислава Мисніченка з 85 річним ювілеєм (13.04.2014 р.);

Голова обласної ради Сергій Чернов, голова Ради Почесних громадян Харківської області Микола Тітов, заступник голови Ради Юрій Шрамко, секретар Ради Олександр Русанов, Почесний громадянин області Віктор Ковтун за участі голови Ради Почесних громадян м. Харкова Михайла Пилипчука відвідали ювіляра та вручили йому від імені Ради Почесних громадян квіти, подарунки та його портрет, роботи Заслуженого та Народного художника України - Віктор Ковтуна.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад