У рамках роботи Коломацької селищної ради відбулась щотижнева робоча нарада

13 червня п.р., у рамках роботи Коломацької селищної ради відбулась щотижнева робоча нарада селищного голови Володимира ГУРТОВОГО, у ході якої були обговорені актуальні питання з різних сфер життєдіяльності громади.
Інформація за звітний період (03.06 - 10.06.2022):
Соціальні турботи
Селищна рада продовжує піклуватись про незахищені верстви населення нашої громади. Впродовж звітного тижня в усіх старостинських округах, селищі та Новоіванівці видавалась гуманітарна допомога для всіх дітей віком від 0 до 18 років. Загалом близько 1 500 дітей отримали допомогу у вигляді борошна, цукру, масла та молока.
На цьому тижні планується видача гуманітарної допомоги в селищному Будинку культури у вигляді продуктових пакунків для онкохворих. Для її отриманні при собі треба мати паспорт та довідку ВПО. Детальніше про дату та час буде повідомлено в телеграм – каналі: KOLOMAK-RADA LIVE (https://t.me/kolomakradalive).
Службою у справах дітей та сім’ї були здійснено два виїзди, де виявлені факти насильства у сімях.
Мультидисциплінарною командою відділу з питань захисту населення здійснювались виїзди до громадян, що знаходяться на обліку у відділі. Їм надавались послуги з прибирання дворів, обрізки кущів , рубання дров та інші.
Благоустрій
Група благоустрою, СКП «Лісове господарство» продовжують займатись ямковим поточним ремонтом дорожнього покриття та заготівлею дров на опалювальний сезон 2022/2023.
Ямковий ремонт продовжували по вул. Чайковського смт. Коломак, на черзі наступні дорожні об’єкти.
Заготівля дров’яного палива для соціальних об’єктів громади сягнула 18 кубометрів.
Для впорядкування прибережних територій водойм на території громади був завезений пісок до ставків в смт. Коломак (Міський/ Зелений), Новоіванівці та с. Шелестове.
У старостинських округах продовжувались роботи з обкосу автобусних зупинок, сміттєвих контейнерів та ін. територій.
КП «Коломацьке ВУЖКГ» продовжувало роботи з покосу трав’янистої рослинності на кладовищах та вздовж узбіч доріг; виконувало дрібний поточний ремонт своєї техніки; вивозило тверді побутові відходи.
Начальник земельного відділу та завідувач сектору цивільного захисту прозвітували про проведені рейди-перевірки дотримання жителями, власниками земельних ділянок та землекористувачами Правил благоустрою у с. Шляхове та Новоіванівці.
Освітній процес
Освітні проблеми обговорювалися у формі продовження дискусії щодо поновлення навчального процесу з 01 серпня п.р. з відвідуванням школи.
Ліцеїсти продовжують готуватися до національного мульти тестування та отримання свідоцтв про освіту.
Спорт
Провели обговорення щодо відновлення в рамках можливого спортивного життя громади, зокрема про початок змагань з волейболу/футболу серед населення без залучення глядачів.
Адмінпослуги
Центром з надання адміністративних послуг зареєстровано майже всіх внутрішньо переміщених осіб на території Коломацької громади. Щомісячні державні виплати ВПО проводяться, але повільними темпами.
Кадрове забезпечення
Поновлено надання щорічних відпусток для працівників, але, у зв’язку з обмеженими надходженнями до селищного бюджету, без виплати матеріальної допомоги на оздоровлення. У Шляхівському старостинському окрузі прийнято працівника по виконанню громадських робіт тимчасового характеру.
Бюджет
Головний бухгалтер та начальник відділу фінансів доповіли про те що дохідна частина селищного бюджету не виконується. Це зумовлено несплатою податків великих підприємств, що здійснюють свою виробничу діяльність на території нашої громади.
Інше
Обговорили питання притягнення до відповідальності власників ТДВ «Новоіванівський цукровий завод» за порушення Правил Благоустрою селищної ради.
По закінченню наради Володимир Григорович наголосив ще раз на важливих аспектах роботи селищної ради та побажав вдалого продуктивного робочого тижня.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...