Гранти від Міжнародного фонду культурного розмаїття

Фонд надає підтримку проектам, спрямованим на промоцію та  формування динамічного сектора культури, створення, виробництво, поширення та доступ до розмаїття форм культурного самовираження, а також зміцнення інституційної інфраструктури, підтримки життєздатних місцевих і регіональних культурних індустрій.

З 2010 року Фондом було профінансовано 71 проект у 43 країнах світу (близько 4,6 млн. дол. США). Проекти охопили широкий спектр досліджень від розробки та реалізації політики у галузі культури до створення нових бізнес-моделей культурної індустрії.

Кожна країна-сторона Конвенції ЮНЕСКО про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження може подати 4 заявки (2 -  від урядових структур та 2 – від громадських організацій).

Кінцевий термін подання заявок – 20 квітня 2014 р.

Детальніша інформація щодо участі у конкурсі, аплікаційні форми та вимоги  до них розміщені на офіційному сайті ЮНЕСКО: http://www.unesco.org/new/en/culture/themes/cultural-diversity/diversity-of-cultural-expressions/how-to-apply/

Заповнені аплікаційні форми проектних заявок просимо надсилати до Управління міжнародного співробітництва Міністерства культури України (e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , тел. (044) 234-41-93).

Джерело: Міністерство культури України

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)