Грантовий конкурс для громадських організацій: президентські вибори в Україні

Посольство США в Україні запрошує громадські організації та засоби масової інформації подавати проектні заявки, які сприятимуть проведенню вільних і чесних президентських виборів 2014.

Обсяг грантів становитиме від 5,000 до 24,000 тис. дол. США в залежності від наявності коштів та можливих змін у виборчих процедурах.

Вимоги конкурсу:
Організації та їхні працівники не можуть представляти політичні партії, бути призначеними або обраними на державні посади. Засоби масової інформації, які належать політичним партіям або підтримуються ними, не можуть претендувати на отримання фінансування.
Організації не можуть робити жодних витрат від імені кандидатів.
Грантові кошти не можуть бути використані для виборчих кампаній.
НУО та ЗМІ мають уникати заяв або висловлювань, які б явно або опосередковано надавали перевагу одному чи іншому кандидату.
Проектні заходи можуть включати наступні напрямки:
Просвіта виборців щодо участі у виборчому процесі, зокрема стосовно питань реєстру виборців.
Організація неупереджених та незалежних від партійної діяльності заходів, спрямованих на активізацію та підвищення явки виборців; залучення молоді через нові медіа та проведення заходів за системою «рівний-рівному», які сприятимуть активнішій участі молодих виборців у голосуванні.
Організація тренінгів для членів виборчих комісій всіх рівнів щодо виборчих процедур та виборчого законодавства.
Сприяння доступу виборців до інформації; підготовка на місцевому рівні теле/радіо програм та друкованих матеріалів, що надаватимуть об’єктивну та політично незаангажовану інформацію щодо виборчої кампанії.
Висвітлення доступу кандидатів до ЗМІ, доступності представників кандидатів для журналістів, підготовку репортажів про прозорість роботи виборчих комісій, процес реєстрації виборців та висвітлення фактів запобігання порушень виборчого законодавства.
Організація теле/радіо дебатів та Інтернет форумів з кандидатами у президенти та/або їх представниками спрямованих на підвищення обізнаності громадян щодо політичних програм кандидатів, а також більш активної участі громади у виборчому процесі.
Посольство США має намір підтримати якісні проекти від громадських організацій та ЗМІ з усіх регіонів України, які будуть спрямовані на досягнення конкретних результатів. Тривалість проектів може бути різною залежно від обсягу запланованої діяльності, але проектну діяльність має бути завершено протягом 60 днів після завершення президентських виборів.

ОСТАННІЙ ТЕРМІН ПОДАЧІ ЗАЯВОК: 28 березня 2014 року

Правила подачі заявок:

Просимо в усій електронній кореспонденції використовувати позначку конкурс «Вибори 2014».

Проектні пропозиції в електронному вигляді з позначкою «Вибори 2014» мають надійти до Грантового офісу не пізніше 28 березня 2014 року.

Електронна пошта:

Будь ласка, скористайтеся стандартними формами заявок Фонду сприяння демократії, або Фонду розвитку українських ЗМІ та інструкцією по їх заповненню, які знаходяться на нашому сайті:
http://ukraine.usembassy.gov/democracy-grants.html та

Просимо надсилати електронні анкети у форматі PDF. Заявки мають бути оформлені українською та англійською мовами.

Ми заохочуємо потенційних учасників конкурсу уважно ознайомитися з правилами подачі заявок на конкурс Фонду сприяння демократії та Фонду розвитку українських ЗМІ до того як готувати проект.

Пакет конкурсних документів з інструкціями можна знайти на сторінці за посиланням.

Потенційні учасники конкурсу можуть також звертатися до Офісу грантових програм за додатковою інформацією за телефоном (044) 521-5740, або письмово на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Просимо зауважити, що неповні проектні пропозиції або заявки, що надійшли пізніше зазначеної дати, розглядатись не будуть.

--
Ви отримали це повідомлення, оскільки ви підписані на групу "Open World Ukraine" у Групах Google.
Щоб скасувати підписку на цю групу та припинити отримувати від неї листи, напишіть на адресу owukraine+ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .
Докладніше див. на сторінці https://groups.google.com/d/optout.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)