Відбір територіальних громад щодо розробки та впровадження плану дій зі сталого енергетичного розвитку

Громадська організація «НОВА Енергія» за підтримки проекту ЄС «Енергія для Східних Мерів» (www.e4em.eu) оголошує про конкурсний відбір територіальних громад, яким буде надано підтримку з розробки та впровадження «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку» (Sustainable Energy Action Plan, SEAP).

В рамках відбору перевага надаватиметься громадам Харківської, а також Донецької, Луганської та Полтавської областей із населенням до 200 000 осіб, що мають намір здійснювати діяльність у сфері підвищення енергоефективності, скорочення викидів CO2 та збільшення виробництва енергії з поновлюваних джерел.

В рамках ініціативи може бути надана фінансова допомога (МТД) у обсязі від 300 тис. до 700 тис. євро. Обов’язковою умовою надання фінансової допомоги є спів-фінансування у обсязі від 20%.

Відбір територіальних громад та реалізація проекту проходитиме у три етапи.

1. Подача концептуальної згоди щодо залучення до реалізації ініціативи, підписаної головою територіальної громади (Міським головою, Селищним головою або головою сільської ради).

Кінцевий термін подачі документу: 12:00 17 березня 2014 року.

2. Розробка «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку», підготовка необхідної документації.

Кінцевий термін: 5 червня 2014 року.

3. Реалізація «Плану дій», включаючи модернізацію інфраструктури.

Детальна інформація щодо «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку» англійською мовою можна завантажити за посиланням.

Коротка інструкція щодо «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку» російською мовою у прикріпленому файлі.

Пропонуємо концептуальну згоду та додаткову інформацію надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

За більш детальною інформацією можна звернутися за тел.: 097-94-32-944

Джерело : Громадська організація «НОВА Енергія»

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)