Побачив світ другий випуск інформаційного вісника - бюлетеню Регіонального центру міжнародних проектів і програм, який містить в собі корисну інформацію для представників органів місцевого самоврядування, місцевих, державних адміністрацій, громадських діячів, науковців та професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів.

Чергове видання присвячено проекту «Енергоефективне село», який реалізується в с. Веселе Харківського району, що реалізується за підтримки спільної програми “Small project assistance” (SPA) Агенції США з міжнародного розвитку (USAID) та Корпусу Миру США.

Крім того, другий номер інформаційного бюлетеня містить інформації щодо можливостей мобільності та участі у конкурсах проектів для держслужбовців, громадських діячів і представників професорсько-викладацького складу університету. Крім того, у інформаційному бюлетені представлені Інтернет-ресурси, що можуть бути у нагоді під час розробки проектних пропозицій та пошуку партнерів для подачі заявок на конкурси грантів, а також наведені «історії успіху», присвячені кращим практикам із залучення міжнародної технічної допомоги для розвитку територіальних громад, а також партнерству науковців із органами місцевого самоврядування задля розв'язання місцевих соціально-економічних проблем.

Нагадаємо, що Інформаційний вісник видається в рамках угоди про співпрацю між Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською районною радою, Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна та Асоціацією органів місцевого самоврядування в Харківській області.

Ознайомитись з інформаційним вісником можна за посиланням.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)