Вирішення конфліктних ситуацій силовим методом – не розумно та неприпустимо

таку думку висказали учасники сьогоднішнього телемарафону, якій відбувся на Харківському обласному телебаченні з нагоди 25-річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

У заході взяв участь перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, який був учасником операції «Дунай» у 1968 році у Чехословаччині. Також, були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники громадських та ветеранських організацій воїнів-інтернаціоналістів.

Також, Микола Тітов взяв участь у зустрічі з курсантами та викладачами Харківського Університету Повітряних Сил України ім. Івана Кожедуба.

Учасники обговорили питання про військово-патріотичне виховання курсантів Університету, про роль і значення центрів захисту правди історії при громадських організаціях ветеранів війни та ветеранів - учасників бойових дій на території інших держав.

2014 рік є Роком учасників бойових дій на території інших держав, а 15 лютого – День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.