Європейська комісія оголосила грантовий конкурс для підтримки проектів у галузі реалізації планів дій зі сталої енергетики під егідою Пакту мерів

Детальну інформація про конкурс можна знайти на веб-сторінці:

Проекти повинні відноситись до таких сфер, як:

- енергоефективність ;
- підвищення енергоефективності ;
- скорочення викидів CO2 ;
- збільшення виробництва енергії з поновлюваних джерел.

Крайній термін подачі пропозицій (концептуальний документ): 21 березня 2014 року

У рамках програми виділені кошти:
- 6 млн. євро для України ;
- 6,25 млн. євро для Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії та Молдови;

Мінімальний розмір гранту : 400 тис. євро
Максимальний розмір гранту : 1 500 тис. євро

Частка ЄС у фінансуванні проекту: до 80 % від загальної вартості.

Хто може подати заявку:

- Якщо заявником є територіальна одиниця (місто) , вона повинна стати учасником Порозуміння між мерами (Covenant of Mayors) не пізніше 1 липня 2014 року.
- Якщо заявником не є територіальна одиниця (місто), вона повинна стати співзаявником клопотання про виділення гранту, повинна бути учасником проекту і повинна стати учасником Порозуміння між мерами (Covenant of Mayors) не пізніше 1 липня 2014 року.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)