Посольство Фінляндії оголошує змагання грантів за програмою Фінського Фонду Місцевого Співробітництва на 2014 рік

Заяви на отримання грантів та додатки потрібно надіслати до Посольства,не пізніше 16:00, 2 лютого, 2014 року.

Фінський Фонд Місцевого Співробітництва (Фонд) - це фонд, яким керує Посольство Фінляндії в Україні.

Фонд спрямованний на підтримку ініціатив місцевих Неурядових Організацій (НДО), науки і технологій суспільства, університетів та інших навчальних та науково-дослідних інститутів, незалежних ЗМІ, громадських адміністрацій та культурних закладів, Торгових Палат, організацій, що сприяють експорту та інвестиціям, підприємствам, організаціям ринку праці та іншим установам, таким як: фундації, релігійні громади або урядові установи, які прагнуть просувати нижче приведені цілі, Громадянські Організації (ГО) та регіональні установи.

Бюджет не повинен перевищувати 50 000 євро. Бюджет може корегуватися в меншу сторону. Запропонований проект не може бути підтриманий, якщо він повністю впроваджується та фінансується за рахунок Фонда. Запропоновані заходи повинні залучити широку аудиторію і мати потенціал для широкого впливу. Тривалість проекту не повинна перевищувати 12 місяців

Мета Фонду Місцевого Співробітництва:

Доповнити інші зусилля Фінляндії в напрямку розвитку прав людини і гендерної рівності, охорони навколишнього середовища, демократії і належного управління та, зокрема, зміцнення громадянського суспільства. Успішні проекти, у вище наведених напрямах, можуть також посприяти встановленню ділових відносин між місцевими та фінськими компаніями.

Критерії відбору:

Під час відбору проектів Посольство керується принципами комплексного підходу, а також приділяє увагу географії проектної діяльності, так само як і рівному розподілу коштів фонду між пріоритетними темами. Всі проектні пропозиції оцінюються, наприклад, за такими критеріями:
Прийнятність проекту
Правильне визначення основної проблеми, її причин та наслідків
Загальна мета, ціль проекту та результати викладені чітко та реалістично
Адекватні показники для оцінки результатів
Затрати відповідають потребам
Бенефіціарії проекту та їх потреби чітко визначені
Проведений достатній аналіз ризиків
Проект має довгостроковий ефект
Наскрізні теми прийняті до уваги належним чином

Як подати заяву:

Ретельно заповнити аплікаційну форму. Аплікаційну форму можна знайти LCF-application form 2014. Аплікаційна форма повинна бути заповнена англійською мовою.

Обов’язкові додатки до аплікаційної форми:
Детальний бюджет в євро, включаючи можливі надходження з інших джерел (англійською мовою)
Копія реєстраційного свідоцтва організації
Резюме ключових осіб, задіяних у реалізації проекту (англійською мовою)
План роботи проекту та очікувані дати виконання (англійською мовою)
Якщо проект включає навчальні та/або практичні заняття та конференції, потрібно надати орієнтовний список учасників та програму (англійською мовою)
Банківські реквізити організації

Необов’язкові додатки:
Останній річний звіт та фінансова звітність організації
Рекомендаційні листи

Зверніть увагу, що неповні заяви не будуть прийняті до розгляду.

Заяви потрібно надіслати електронною поштою на наступну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду не пізніше 16:00, 2 лютого, 2014 року. Будь ласка, вкажіть у темі повідомлення "Фонд Місцевого Співробітництва". Заяви, що надійдуть із запізненням не будуть прийняті до розгляду.

Питання можна надсилати за наступною електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . У темі повідомлення вкажіть, будь ласка, "Фонд Місцевого Співробітництва".

Всіх заявників буде повідомлено про остаточне рішення щодо їх проекту. Результати слід очікувати протягом березня 2014.

Більше інформації: http://www.finland.org.ua

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)