Сергій Чернов: позаду рік серйозних випробувань, попереду – сміливі задуми і сподівання

Вітання президента Асоціації - Сергія Чернова з Новим роком та Різдвом.

Шановні жителі Харківщини!

Прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Позаду рік серйозних випробувань, попереду – сміливі задуми і сподівання. Кожен із нас плекає в душі віру у те, що його плани і мрії неодмінно будуть реалізовані. Тож бажаю, щоб усі світлі наміри втілилися в хороші справи, щоб здійснилися численні побажання благополуччя й добробуту, що їх щедро зичитимуть у ці святкові дні!

Достеменно знаю, що сила Харківщини в ініціативності та згуртованості громад краю. Ставлячи разом мету, добираючи засобів для її реалізації, докладаючи спільних зусиль, ми робимо наш край могутнішим та привабливішим.

Хай у ці святкові дні ніхто з вас не почувається самотнім. Веселий дитячий сміх, підтримка близьких, плече друга, погляд рідних очей хай будуть вашим натхненням повсякчас, наповнюючи радістю кожен день Нового року.

Зичу миру, злагоди, оптимізму, добра. Не забуваймо, що розбудовуємо нашу державу для впевненого сьогодення і майбуття. Задоволення вам від добре зроблених справ, мудрості, яка допоможе здолати всі труднощі.

Дорогі земляки! Здоров’я та добробуту вам у Новому році!

Голова Харківської
обласної ради Сергій Чернов