Конкурс міні-грантів для громадських організацій Харківської та Сумської областей

1 листопада 2013 року розпочав свою роботу проект Сумського обласного комітету молодіжних організацій (СОКМО) «Школа громадської активності» за фінансової підтримки NED. В рамках цього проекту буде проведено ряд заходів, серед яких конкурс міні-грантів.

Мета конкурсу:
Надати підтримку представникам громадських організацій-початківців у написанні та реалізації цікавих соціальних проектів, спрямованих на розвиток Мережі громадських організацій, підтримці локальних ініціатив, обміну позитивним досвідом роботи організацій.

Умови конкурсу:
Заявки приймаються виключно від зареєстрованих за законодавством України громадських організацій, які мають банківських рахунок і діють на території Сумської та Харківської областей. Перевага надаватиметься районним або селищним організаціям.

Проекти мають бути спрямовані на:
• Активізацію локальної громади;
• Розвиток міжсекторної співпраці громадських організацій на місцевому рівні;
• Сприяння розвитку мережі громадських організацій;

Не розглядатимуться проекти:
• від приватних осіб, політичних і незареєстрованих організацій;
• підтриманих іншими спонсорами;
• бюджет яких перевищує 700 доларів США;
• проекти, що не відповідають тематиці конкурсу.

Заявки приймаються до 31 січня 2014 року включно.

Результати конкурсу будуть оголошені до 15 лютого 2014 року.

Час реалізації проектів – 1 березня – 15 вересня 2014 року, враховуючи звітній період.
Заявка на грант повинна подаватися українською мовою в електронному вигляді за формою, яка додається. Сторінка з підписом та печаткою має бути продубльована в jpg форматі.

Просимо надсилати заявки на електронну адресу:
У темі повідомлення вказувати «Конкурс міні-грантів СОКМО»

Контакти:
Тел/факс +38 (0542) 77-03-29
Лучанінова Наталка, тел. +380957312988

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)