Відкрито новий набір на програму стажування працівників законодавчої влади (LEGISLATIVE FELLOWS PROGRAM - LFP)

Американські Ради з міжнародної освіти оголошують новий набір на професійну обмінну Програму стажування працівників законодавчої влади (Legislative Fellows Program - LFP), що фінансується Держдепартаментом США та координується організацією Американські Ради з міжнародної освіти.

Програма стажування працівників законодавчої влади була започаткована у 2005 році під егідою Програми законодавчої освіти  і практики (Legislative Education and Practice - LEAP) і є частиною Програми професійних стажувань (Professional Fellows Program). Програма LFP надає можливість 55 перспективним професіоналам з Вірменії, Азербайджану, Грузії, Молдови, Росії, Туреччини та України, віком від 25 до 35 років, ознайомитись із законодавчою системою США, основами федералізму, організацією державного устрою США, системою стримувань і противаг, роллю громадянського суспільства у розбудові держави.

Основні вимоги до аплікантів програми:

· Громадянство України;

· Вік від 25 до 35 років;

· Вища освіта (ступінь бакалавра, магістра, кандидата наук);

· Вільне володіння англійської мовою (TOEFL over 500, IELTS band 6 або навчання на англомовній університетській програмі). За відсутності сертифікату, півфіналісти будуть запрошені пройти безкоштовний TOEFL тест у нашій організації;

· Мати відповідний досвід роботи у державному секторі (законодавча, виконавча влада, неурядові організації тощо);

· Володіти лідерськими та комунікативними навичками.

ОСТАННІЙ ТЕРМІН ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ НА ВЕСНЯНУ ПРОГРАМУ 2014 –

31 ЖОВТНЯ 2013 РОКУ.

Апліканти запрошуються до заповнення анкети учасника он-лайн за: https://ais.americancouncils.org/pfp

Більш детальну інформацію розміщено за наступним сайтом: http://professionalfellows.americancouncils.org/

У разі виникнення додаткових питань, просимо звертатись до координатора Програми в Україні:

Оксана Семенишин

Вул.Еспланадна, 20, Київ, 01001

tel: (044) 289 39 52, 289 39 53 \ fax: (044) 289 39 21

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)