ІІ Всеукраїнський конкурс «40 лідерів до 40 років – 2013-2014»

Розпочався  ІІ  Всеукраїнський  конкурс  «40 лідерів  до 40 років  – 2013-2014», який організовують ЦЕНТР РОЗВИТКУ ЛІДЕРСТВА у партнерстві з Фундацією «Україна-США».
Всеукраїнський конкурс лідерів «40 до 40» – унікальна щорічна українсько-американська ініціатива Фундації“Україна-США” та ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСТВА, яка проводиться з  метою  визначення  та  подальшого  інформаційно-освітнього  супроводження  40  нових
лідерів  до  40 років  з  усіх  регіонів  України,  котрі  проявляють  лідерство  у  своїй  сфері зайнятості і роблять значний внесок у розвиток своєї спільноти та країни.

До участі в Конкурсі запрошуються особи, які:

•  є громадянами України та проживають на території України;
•  є молодими лідерами від25 до40 років(станом на 1 грудня 2013 р.);
•  здатні продемонструвати лідерські компетенції та потенціал;
•  є успішними та мають здобутки в своїй професійній сфері;
•  можуть надати рекомендації/листи підтримки колег, партнерів;
•  демонструють індивідуальну соціальну відповідальність поза межами професійних
обов’язків.

Учасники  Конкурсу  можуть  представляти  будь-яку  сферу  професійної  державної  та громадської  діяльності (наприклад,  державне  управління/політику,  бізнес,  громадянське суспільство, освіту та науку, мистецтво та культуру, охорону здоров’я та здоровий спосіб життя, захист прав людини та гендерну рівність, спорт, IT, PR, журналістику, розвиток
громади тощо).

ОСНОВНІ ЕТАПИ ІНІЦІАТИВИ:

1.  Номінування. Протягом 2 вересня 2013 р. - 16 жовтня 2013 р. потенційні кандидати  повинні  бути  номіновані  у  формі  онлайн-заявки  через  веб-сайт Фундації “Україна-США”  або  шляхом  заповнення  електронної  версії номінаційної форми.
2.  Реєстрація  номінованих  кандидатів.  Протягом  16 жовтня  –  25 жовтня 2013  р.  кандидати,  які  були  номіновані,  заповнюють  надіслану  їм організаторами анкету, а також презентують свою діяльність у формі успіху лідера.
3.  Визначення 40 переможців. Протягом 25 жовтня – 5 листопада 2013 р.
Відбірковий комітет із надісланих подань визначатиме 40 лідерів.
4.  Реалізація  3-денної  тренінгової  Програми  розвитку  лідерства  для переможців Конкурсу в м. Києві (листопад2013 р.).
5.  Урочиста  церемонія  винагородження  переможців  Конкурсу  в  м.  Києві (листопад2013 р.).
6.  Урочиста  церемонія  винагородження  переможців  Конкурсу  та  кращих учасників  Програми  розвитку  лідерства  на Міжнародній  Бізнес-Конференції у м. Вашингтоні (США, 6 осіб, 12-13 грудня2013 р.)
7.  Навчання/стажування кращих лідерів України віком до40 років у США (6 осіб, 2014 р.)

СПІВГОЛОВИ ВІДБІРКОВОГО КОМІТЕТУ
•  Анатолій Толстоухов, радник, спеціальний уповноважений Прем’єр-міністра України
•  Надія МакКоннелл, президент Фундації«Україна-США»

КОНТАКТИ ОРГАНІЗАТОРІВ КОНКУРСУ
Фундація«Україна-США»
в Україні: +38 (097) 985 2851
в США: +1 (202) 223-2228
www.usukraine.org
Контактна особа: Юлія Соловей, програмний директор
Центр розвитку лідерства
т. + 38 (044) 361 07 85
www.cld-ua.com

Контактна особа: Микола Карплюк, заступник директора
Більш детально про Конкурс та умови участі в ньому – на сайті ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ
ЛІДЕРСТВА www.cld-ua.com в розділі«Проекти»: «40 лідерів до40 років».

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)